A Speed Rally Team quad versenyzője, Gönczöl Richárd a hétvégén megrendezendő Endurocross Országos Bajnokság 1. futamán vesz részt Pannonhalmán, ezzel kapcsolatban beszélgettünk.

 

Milyen formációban indulsz/indultok? Hogyan sikerült a téli felkészülés? Hogyan áll a quadod?

A Speed Rally Team lehetővé tette számunkra, hogy 2018-as versenyszezontól mindhárman az egyesületnél versenyezve valódi csapatot alkothassunk, már a múlt hétvégi tázlári amatőr futamon is így vettünk részt 2 quaddal. A hétvégi pannonhalmi OB-n is 3 quaddal képviseljük magunkat és a csapatot.

A téli felkészülésem sok testedzéssel és sajnos kicsit kevés quadozással telt. A tavalyi quadomat le tudtuk cserélni támogatóinknak hála egy Yamaha YFZ 450-re, amelyet csapattársam, barátom és egyben a csapatunk szerelő mágusa Kardos Norbi a gondjaiba vett és már az első teszteken túl, csak pozitív élményem van. :)

alt

 

2018-ra milyen célokat tűztél ki célként magad elé? Merre láthatunk?

Az Endurocross OB az első számú célja az idei szezonnak, szeretnék minden futamon rajthoz állni és célba érkezni a lehető legjobb eredménnyel. Ezen kívül 1 - 1 HQC futam szerepel a tervek közt, illetve nagy álmom, hogy a Nemzetek Krosszára egyszer ki tudjak jutni és a sportág nagyjaival versenyezhessek! Talán ez az év ezt is lehetővé teszi számomra, meglátjuk.
Diploma előtt állok, közben dolgozom és mindemellett versenyzem. Sok szabadidőm sajnos nincs, de a quad a régi nagy szerelem.

 

Ha jók az értesüléseim, tavaly már vettél részt OB futamon, hová várod magad a mezőnyben a futam végén?

Mivel technikai sportról van szó, a technika ördöge sosem alszik. Amennyiben a quadom, ami egy teljesen gyári motor, teszi a dolgát szépen, akkor mindenképpen az elejében szeretnék végezni.
Szeretném megköszönni a sok segítséget és kitartást Családomnak, páromnak Reginek, Kardos Norbi csapattársamnak és szerelőnknek, Gyovai Zsolt csapattársamnak és nem utolsó sorban a Speed Rally Team-nek.

 

Szurkolunk hogy a kitűzött célokat elérd, minél jobb eredményt a hétvégére!

 

 

Reklámpartnerek:

I.E.J. Zrt., Fémtiszta Kft, Pet - Pack Kft, Strapa Pack Kft, Dr. Marcus, Molvi Trade Kft, Golf Kft, Copy n' More, P92 rdi, Fun Carter, Target Sales Group Kft, Angyali falatozó Vác

 

Sajtóanyag

Bejelentkezés

Online

Oldalainkat 12 vendég böngészi