A Speed Rally Team versenyzőpárosának, Szőke Andrásnak és Somodi Attilának nem a tervek szerint alakult a Baranya Kupa, a technika ördöge sajnos ismét közbe szólt.

 

 

 

Szia András! Hogy éreztétek magatokat a hétvégén? Milyen volt hangulat az autóban?
- „Sziasztok! Nagyon vártam már a Baranya Kupát, de ismét nem a tervek szerint alakultak a dolgok. Attilával mindig megtaláljuk a közös hangot, ezért a technikai hibák ellenére, -  a körülményekhez képest - jó volt a hangulat az autóban.”

 

A pénteki napon mindkét gyorsasági szakaszt sikerült teljesítenetek, de a vasárnapi gyorsokon már nincs eredményetek. Mi történt?
- „Igen pénteken sikerült végig szenvednünk mind a két szakaszt. Sajnos semmi nem úgy alakult ahogy szerettük volna, az első gyorson ismét fék problémánk volt, illetve a lámpasort is elhagytuk. A szakasz vége fele a motor sem forgott ki, de ezek után sem adtuk fel, és teljesítettük a prológot.
Aztán kimentünk az esti gyorsaságira, ahol a cél vége előtt teljesen megállt az autó, majd kb. 3 perc szerelés után sikerült beindítanunk. A 3. gyors előtt pedig fellazult a hátsó kerékcsapágy, így jobbnak láttuk, ha kiállunk.”

Sajnos a dobogós helyezés most nem jött össze. Nagyon el vagytok keseredve?
- „Én eléggé el vagyok keseredve, mert ez a sikertelen széria nem akar véget érni. Persze bizakodom, hogy Budapest Rally-n végre sikerül célba érnünk.”

 

Hogyan tovább?
- „A Budapest Rally a soron következő verseny, ott már nagyon szeretnénk végre egy technikai hibáktól mentes autózást eszközölni. Szerintem megérdemeljük.”

 

Reklámpartnereink: T+F Kft, GNSZ Kft, Brillant Autósbolt, Fodor gumiszerviz, Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack, Iszi Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Tekt Kft.

 alt

Sajtóanyag

Bejelentkezés

Online

Oldalainkat 30 vendég böngészi