A Speed Rally Team versenyzőpárosa, Molnár István és Fekete Zsolt ismét a nyeregbe száll, és előfutóként vesznek részt a Veszprém Rallye-n a kis C2R2-vel. Pistivel beszélgettem.

 

 alt

- Szia Pisti! Örömmel láttam, hogy a jobb1-ben ismét Fekete Zsolt foglal helyet a hétvégén. Ennyire bejött a Salgó 2017 a Polginak?

Sziasztok! Igen, nagyon tetszett Zsoltnak a Salgó előfutásunk, és már ott megbeszéltük, ha lesz lehetőség, akkor ismét megyünk együtt.

 

- És most murva... Miért?

Én nagyon szeretem a murvás versenyeket, nincs annál jobb, amikor érzed, hogy sodródik az autó, dobálja fel a kavicsokat a kerék, porzik az út előtted és utánad.
És ha már van lehetőség együtt menni Zsolttal, akkor legyen murva!

 

- Ismerősek neked ezek a szakaszok? Vagy Zsoltnak is ki kell vennie a részét a feladatokból?

Valamennyire persze ismerem a szakaszokat, de nem ugyanazok lesznek, mint tavaly. Zsoltnak természetesen komoly feladata lesz, hiszen egy murvás versenyen mindig nagyobb hangsúly van a navigátoron, mint egy aszfaltos futamon.

 

- Az autóról mesélj nekem egy picit.

Az autó ismét a Bakó Rally Team-től bérelt Citroen C2R2, én nagyon szeretem azt a kis méregzsákot. A csapat pedig nagyon profi, ezért is döntöttünk ismét mellettük.

 

- Mikor mentek le Veszprémbe?

Pénteken megyünk le, szombaton pályabejárás, vasárnap pedig verseny. Nagyon izgatottak vagyunk már mindketten!

 

- Pisti, egy nagy kalappal nektek, aztán csak ügyesen!

Köszönjük, igyekszünk.

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack, Iszi Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Tekt Kft.

 

alt

 

Sajtóanyag

Bejelentkezés

Online

Oldalainkat 26 vendég böngészi