Molnár Pistiék is támadnak Szombathelyen, de a megszokott EVO 8 helyett most egy 6-ossal. Jobb oldalon pedig Novák Balázs foglal majd helyet, akinek ez lesz az első murvás versenye, ahol egy összkerekes autóval áll rajthoz.

 

- Szia Pisti! Már csütörtökön lementetek Szombathelyre. Hogyan sikerült a teszt? Kellett az autón állítani?

Sziasztok! Igen, már csütörtökön lejöttünk. Az EVO 8 helyett most Domonkos Laci 6-osával fogunk menni. Túl sokat sajnos nem tudtunk tesztelni, gurultuk párat. Elég sokat kellett állítani az autón, főleg a gátlókat és a megfelelő guminyomást próbálgattuk.

alt

 

- A navigátori székben Novák Balázs. Hogy jött az ötlet?

Balázzsal nagyon jó barátok vagyunk, már régebben megbeszéltük, hogy Szombathelyen, egy igazi murvás futamon fogunk menni együtt az EVO-val. Hát ez most sikerült is.

- Van esetleg valami helyezés, amire nagyon vágytok?

Az eredménnyel nem nagyon foglalkozunk, a cél a szórakozás ismét. Elég erős az ORC mezőny, de azért megpróbálunk minden tőlünk telhetőt.

- Gumi kérdéskör?

Hankook-al megyünk, de még nem tudom milyen lesz, eddig nem használtam ilyet. Szombatra használtat teszünk fel, aztán ha úgy alakul, hogy lesz valami komolyabb csata, akkor vasárnapra lehet, hogy újakat is beszerzünk.

- Mennyire fekszik neked a murva? Mikor mentél itt utoljára?

2-3 éve mentem Mitsubishivel murván utoljára, még R2-ben. Vissza kell rázódni, de szerintem nem lesz gond.

- Balázs, te mint alkalmi navigátor, mit szólsz ehhez a feladathoz? Mennyire vagy ráfeszülve?

Írogatom az itinert, de nem vagyok ráfeszülve egyáltalán! Beülünk "oszt" megyünk! Még sosem mentem összkerekes autóval, ez lesz az első. Az már a teszten is kiderült, hogy sokkal jobban lehet vele menni, mint egy hátsós kocsival. Azt hiszem, hogy 2 db EVO 6-os van a mezőnyben, az összes többi autó aktív hajtásos. Időben biztosan nem tudunk majd jobban menni tőlük, de próbáljuk felvenni a versenyt, aztén majd lesz valahogy. A cél, hogy az összes gyorson végig tudjunk menni.

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Varrivál Kft., Villámszer Kft. Tekt Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Iszi Produkt Kft.

 alt

 

 

Sajtóanyag

Bejelentkezés

Online

Oldalainkat 47 vendég böngészi