altFerjáncz Andrást faggatuk az idei tervekről...
 

 

 

Mesélj egy kicsit, mi történt veled? Nem látni mostanában a rallyban.

Sajnos a tavaly év vége is kimaradt részemről. Év végén szerettünk volna rajthoz állni még az Elba Rally-n , de sajnos iskolai és munkahelyi elfoglaltság miatt kimaradt. Az év eleje teljesen kilátástalan volt számomra, és Gáll Csabi eladta a versenyautót, ezért licencet sem váltottam. Kezd körvonalazódni az év, úgy néz ki a Pécsi Historic EB-n rajthoz tudunk állni egy olyan versenyautóval ami még Magyarországon nem futott versenykörülmények között, de ez még egyenlőre legyen titok.

alt


Terveztek még ezen kívül versenyt az évre?
 Pécs előtt egy rally sprinten veszünk részt, teszt versenyként. Ezen kívül épül számunkra egy 323-as Mazad amivel Rally Túrában szeretnénk versenyezni, de első a Historic project. Jövő évben az itthoni bajnokság mellett egy 5-6 futamos Historic EB-t szeretnénk végig csinálni.

Szponzorokkal hogy álltok?
Kisebb, de annál lelkesebb szponzoraink vannak, nem állunk rosszul, de szeretnénk egy nagyobb tőkeerős céget magunk mellett tudni, hogy minden jól működjön.

Mit gondolsz az idei Historic bajnokságról?
  Örömmel hallom, hogy egyre több Historic autó épül, de hogy ugyan olyan jók legyenek a versenyek, mint a 2006-2007-es évben voltak szerintem változtatni kellene a pontrendszeren és nyíltabbá tenni az autókra vonatkozó szabályokat.

alt

Mi a véleményed az idei ORB-ről, hogy nincsenek WRC-k?
  Nagyon jónak tartom a döntést, mert Magyarországon sok jó pilóta van. Közel azonos teljesítményű autókkal szerintem nagyon nagy csatákat fogunk még látni az éven, ezt bizonyította az Eger Rally is.

Demjén Martinnak hogy-hogy nem te diktálsz?
  Az év elején volt róla szó megkerestek, amit most is nagyon köszönök nekik, de munkahelyi elfoglaltság miatt sajnos nem tudtam kérésüknek eleget tenni.

Kívánunk sok sikert!
Köszönöm!

Ungvárszki Milán
RallyHir.Hu

Bejelentkezés

Online

Oldalainkat 62 vendég böngészi