Baksay Szabó Ádámot kérdeztem a miskolci bukásról és az idei tervekről.

 

 

 

 

Mesélj a Miskolc Rally bukásról.

Hát gyakorlatilag annyit kell tudni erről az eseményről, hogy ez már az első gyorsasági szakaszon volt, Szemere faluban azt kell, hogy mondjam maga a bukás körülményei, illetve az oka az gyakorlatilag ilyen sok kis apró körülményekből tevődött össze, egyrészt ebben a mezőnyben az elejétől gyorsan kell menni szóval az is benne volt, hogy egy folyamatos gyors tempót akartam egész verseny alatt autózni. A falu közepén volt egy nagyon tempós részen körülbelül egy ilyen 160-as tempónál egy sima ártatlannak tűnő balos kanyar vagy rosszíven fordultam rá vagy túlságosan tőre mentem a lényeg az volt, hogy megdobta egy kicsit a kocsit átdobott minket az útnak a jobb oldalára megcsúszót a füvön keresztbe ált, egy kocsibejáróban meg akadt az autó és el kezdtünk pörögni, hál istenek semmi bajunk nincsen most ez a fontos. A kocsi az nagyon csúnyán néz ki, mi meg gyakorlatilag karc nélkül kiszálltunk a kocsiból úgy hogy ez hihetetlen hogy a ketrec ami van a kocsiban meg az övek meg az ülés ennyire össze van rakva hogy sértetlenül kiszálltunk a kocsiból.

Salgó Rally?

A Salgó Rally az jó kérdés én még életemben nem mentem a szlovák pályákon az itthoni pályákon azon mentem a kocsit azt most szedik szét ma voltam kint egyelőre a bontás része van én szeretnek menni ott meg azt is vallom hogy hamar vissza kell ülni a lóra és minden képen készülni kell a Salgóra.

További tervek az évben?

Előre! Az egri az egy jó kezdés volt én szeretnék menni mindenképen, holnap tudom meg, hogy mekkora a baj hogy mik sérültek a főbb elemek közül mindenképen szeretnék egész évbe menni.

Külföldi verseny?

A cél az a magyar bajnokság, ha úgy alakul hogy külföldön is meg tudjuk mutatni magunkat akkor szívesen, én a román bajnokságon gondolkodom egy kicsit tavaly már volt egyszer ott mint néző és jó pályák vannak jó hangulat ha úgy alakul akkor szívesen mennék ott is.talijani
 

Bejelentkezés

Online

Oldalainkat 44 vendég böngészi